Nature at Work: het team

Het verhaal van Nature at work

Sinds 1983 is Nature at work expert in het bezorgen, ontzorgen en verzorgen van gezonde en aangename leef-en werkomgevingen dankzij interieurbeplanting. 100% Belgisch, 100% gepassioneerd.

En dat voel je. Zowel in the office als on the field: gepassioneerde experten in de kwekerij, knappe  koppen in the office en gespecialiseerde greenkeepers in jouw bedrijf. Dat is Nature at work, al 40 jaar lang.

Groots in groen

Bij Nature at work verkopen én verhuren we binnengroen op maat in heel België. De combinatie van kwekerij en interieurbeplanter maakt ons uniek in Europa. Dat zorgt er ook voor dat we heel snel op de bal kunnen spelen. Naast de klassieke binnenbeplanting en het onderhoud ervan, zijn we ook gespecialiseerd in planten-en moswanden, dividers, bloeiende planten, kunstplanten, inrichting van atriums met grote bomen. Tot slot versieren we jaarlijks heel wat kantoren met kerstbomen – en decoratie. Overweeg je groen in jouw kantoor? Nature at work is keeping your spaces alive!

Kantoorplanten
Kantoorplanten

Duurzaamheid is de toekomst

We streven steevast naar duurzaamheid. Niet enkel op ecologisch vlak, maar bij elke samenwerking: van leverancier tot medewerker. En uiteraard bij onze klant. We maken er een erezaak van om onze klanten een topservice te bieden: persoonlijk, (pro)actief én efficiënt. Ook elk teamlid bij Nature at work wordt op handen gedragen. Er heerst een cultuur van erkenning, betrokkenheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid.